fbpx
Сьогодні
19:31 30 Жов 2021

МАУ у листопаді почне літати до Тель-Авіва

English version here

Фото ОПУ

Українська авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» у листопаді 2021 року почне виконувати рейси до Тель-Авіва з Харкова та Дніпра.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Зазначається, що авіаперевізник вирішив розширити мережу польотів за даним маршрутом, враховуючи наявний високий попит на перельоти до Ізраїлю з регіонів України.

Так, починаючи з 8 листопада авіакомпанія почне виконувати рейси Харків (HRK) – Тель-Авів (TLV) – Харків (HRK) щопонеділка та щосереди. А вже з 9 листопада пасажири матимуть змогу щовівторка полетіти прямими рейсами за маршрутом Дніпро (DNK) – Тель-Авів (TLV) – Дніпро (DNK).

Окрім цього, авіакомпанія продовжуватиме, як і раніше, здійснювати прямі рейси до Тель-Авіва з Києва та Одеси: Одеса (ODS) – Тель-Авів (TLV) – Одеса (ODS) – щочетверга та щосуботи; Київ (KBP) – Тель-Авів (TLV) – Київ (KBP) – 2 рейси щоденно.

Додатково МАУ розглядає перспективу відновлення прямого рейсу між Львовом та Тель-Авівом. Також авіакомпанія нагадує про можливість дістатися до/з Тель-Авіва (TLV) з регіонів України транзитними рейсами з партнерами через аеропорт «Бориспіль».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: