fbpx
Сьогодні
16:04 30 Жов 2021

Google встановив на своїй будівлі сонячні батареї у вигляді луски дракона

На будівлях Google у Силіконовій долині встановили близько 90 000 окремих сонячних панелей під назвою Dragonscale.

Про це пише PV-magazine.

Вони вироблятимуть достатньо електроенергії, щоб покрити близько 40% електроенергії, що використовується в двох будівлях Google, пише

Одна з найновіших будівель Google використовує інтегрований фотоелектричний продукт під назвою Dragonscale, який виробляє європейська компанія SunStyle.

Dragonscale

Сонячні елементи вбудовані в міцний, але гнучкий шар полівінілацетату (PVAc). Шість міліметрів загартованого сонячного скла захищають лицьову сторону панелей; задня частина захищена шаром вогнетривкого тедлара (полівінілфториду). Оскільки краї плитки герметично закриті для захисту від вологи — так само як сонячна панель зі скляного скла — алюмінієва рамка на панелі не потрібна.

Полівініловий шар являє собою дуже текстуровану "призматичну" поверхню, яка затримує фотони всередині сонячної панелі, які зазвичай виходять із традиційних плоских сонячних панелей.

Dragonscale

Sunstyle заявляє, що сонячна черепиця вкручується безпосередньо в конструкцію, яка може бути виконана з дерева або нержавіючої сталі. Дерев'яна решітчаста підконструкція є поширеною технікою покрівлі, яка використовується в Європі. Це дозволяє краще використовувати сонячні панелі як будівельний матеріал. У Сполучених Штатах цією решітчастою підконструкцією були б крокви, розташовані під фанерною основою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: