Легенди українського футболу та футболісти з ОАЕ зіграли товариський матч

Матч відбувся 25 жовтня у резиденції посла Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні Салема Ахмеда Аль-Каабі. Цією подією відкрили святкування 50-річчя Незалежності ОАЕ. 

Гра пройшла під лозунгом «oldies but goodies» — усі гравці старші 45 років. «Старі-добрі» спортсмени показали, що вік — не перешкода для інтенсивного та емоційно зарядженого матчу. 

Футболісти грали у футзал, спочатку змагаючись у національних командах шість на шість гравців, а у другому таймі створивши змішані команди. Результат першого тайму — 4:1 на користь команди від України (BGV Group Management). Другий тайм завершився рахунком 4:4, та українських футболістів запросили на повторне дружнє змагання — вже у Дубаї.

Як розповів кореспонденту «Рубрики» посол ОАЕ в Україні Салем Ахмед Аль-Каабі, сьогоднішній матч — один з перших заходів, що Посольство проводить на честь святкування 50-річчя незалежності ОАЕ (День Незалежності ОАЕ — 2 грудня).

Грав навіть Посол ОАЕ в Україні Ахмед Аль-Каабі

«Зараз нашій країні виповнюється 50 років. Ми починаємо святкувати цю дату в усьому світі за 50 днів до Дня Незалежності — уряд, посольства готують заходи. Цю ж гру організовано Посольством ОАЕ з допомогою Геннадія Буткевича». 

«Зіграти запропонував Посол — він любить футбол, дуже часто приїжджає вболівати за Житомирський футбольний клуб «Полісся». Тут сьогодні представлені майже всі збірні України», — розповів нам співорганізатор матчу Геннадій Буткевич.

Геннадій Буткевич — власник компанії BGV Group Management та співвласник корпорації АТБ — допоміг зібрати гравців-легенд України, серед яких були Олексій Михайличенко — колишній гравець «Динамо Київ» та італійського клубу «Сампдорія», а також колишній тренер «Динамо Київ» та Збірної України, та Владислав Ващук — колишній гравець «Динамо Київ» та Збірної України. 

«Наша збірна ветеранів завжди готова зіграти у такі товариські зустрічі, — поділився капітан української команди Олексій Михайличенко з «Рубрикою». — Футбол — дуже популярна гра в усьому світі. У неї грають усюди. Це важливо для розуміння — мабуть, багато хто з наших гравців не знає англійської мови, і багато хто з ветеранів-футболістів наших друзів, партнерів не знають української мови. Але ми розуміємо одне одного на майданчику, розмовляємо і граємо в одній команді», — підкреслив футболіст.

Нагадаємо, ОАЕ стали найвакцинованішою країною у світі

Раніше "Рубрика" повідомляла, що BGV Group відомого бізнесмена Буткевича інвестує у розвиток спорту на Житомирщині.

Свіжі дописи

  • Новини

Головнокомандувач ЗСУ показав авіаудари по місцях зосередження особового складу росіян

Військові Збройних сил України завдали ударів по місцях зосередження російських загарбників. Про враження цілей у… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ знищили ще понад 1300 окупантів та 37 артсистем

Минулої доби, 28 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Війська рф понад 300 разів били по Запорізькій області: є порений та руйнування 

Загарбники впродовж доби 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Генштаб: Сили оборони відбили 55 атак противника на Авдіївському напрямку

Українські військові утримали позиції та відбили штурми російських військ на Херсонському напрямку. Також ЗСУ відбили… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.