fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 08:25 26 Жов 2021

Легенди українського футболу та футболісти з ОАЕ зіграли товариський матч

English version here

Матч відбувся 25 жовтня у резиденції посла Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні Салема Ахмеда Аль-Каабі. Цією подією відкрили святкування 50-річчя Незалежності ОАЕ. 

Гра пройшла під лозунгом «oldies but goodies» — усі гравці старші 45 років. «Старі-добрі» спортсмени показали, що вік — не перешкода для інтенсивного та емоційно зарядженого матчу. 

Легенди українського футболу та футболісти з ОАЕ зіграли товариський матч

Легенди українського футболу та футболісти з ОАЕ зіграли товариський матч

Футболісти грали у футзал, спочатку змагаючись у національних командах шість на шість гравців, а у другому таймі створивши змішані команди. Результат першого тайму — 4:1 на користь команди від України (BGV Group Management). Другий тайм завершився рахунком 4:4, та українських футболістів запросили на повторне дружнє змагання — вже у Дубаї.

Як розповів кореспонденту «Рубрики» посол ОАЕ в Україні Салем Ахмед Аль-Каабі, сьогоднішній матч — один з перших заходів, що Посольство проводить на честь святкування 50-річчя незалежності ОАЕ (День Незалежності ОАЕ — 2 грудня).

Легенди українського футболу та футболісти з ОАЕ зіграли товариський матч

Грав навіть Посол ОАЕ в Україні Ахмед Аль-Каабі

«Зараз нашій країні виповнюється 50 років. Ми починаємо святкувати цю дату в усьому світі за 50 днів до Дня Незалежності — уряд, посольства готують заходи. Цю ж гру організовано Посольством ОАЕ з допомогою Геннадія Буткевича». 

«Зіграти запропонував Посол — він любить футбол, дуже часто приїжджає вболівати за Житомирський футбольний клуб «Полісся». Тут сьогодні представлені майже всі збірні України», — розповів нам співорганізатор матчу Геннадій Буткевич.

ОАЕ футбол Буткевич

Геннадій Буткевич — власник компанії BGV Group Management та співвласник корпорації АТБ — допоміг зібрати гравців-легенд України, серед яких були Олексій Михайличенко — колишній гравець «Динамо Київ» та італійського клубу «Сампдорія», а також колишній тренер «Динамо Київ» та Збірної України, та Владислав Ващук — колишній гравець «Динамо Київ» та Збірної України. 

«Наша збірна ветеранів завжди готова зіграти у такі товариські зустрічі, — поділився капітан української команди Олексій Михайличенко з «Рубрикою». — Футбол — дуже популярна гра в усьому світі. У неї грають усюди. Це важливо для розуміння — мабуть, багато хто з наших гравців не знає англійської мови, і багато хто з ветеранів-футболістів наших друзів, партнерів не знають української мови. Але ми розуміємо одне одного на майданчику, розмовляємо і граємо в одній команді», — підкреслив футболіст.

Нагадаємо, ОАЕ стали найвакцинованішою країною у світі

Раніше "Рубрика" повідомляла, що BGV Group відомого бізнесмена Буткевича інвестує у розвиток спорту на Житомирщині.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: