fbpx
Сьогодні
16:42 25 Жов 2021

У Зеленського прокоментували коронавірусний рекорд в Україні

Фото: ОПУ

Минулого тижня в Україні була зафіксована найбільша кількість нових хворих на COVID-19 за добу – 23 785. Загалом на сьогодні – 339,5 тис. активних хворих та 45 674 заповнених ліжка.

Ситуацію зі зростанням рівня захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 та заходи, яких вживає влада для протидії пандемії, обговорили учасники традиційної селекторної наради, що відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

🏥 Також за минулий тиждень госпіталізовано найбільшу кількість осіб – 33 551.

💉 Водночас за тиждень кількість зроблених щеплень перевищила півтора мільйона. Це рекордний показник. Понад мільйон осіб отримали першу дозу вакцини та майже 500 тисяч були щеплені другою дозою.

👮 Правоохоронці активно протидіють підробці COVID-сертифікатів та ПЛР-тестів, за що передбачена кримінальна відповідальність.

Керівник МОЗ зазначив, що у зв'язку зі зростанням захворюваності на COVID-19 спостерігається збільшення використання кисню в лікарнях. Він доповів про заходи, яких вживає Кабінет Міністрів для безперебійного постачання кисню до медичних закладів.

Крім того, Віктор Ляшко повідомив, що НСЗУ збільшить тариф для лікарень за надання допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою, оскільки відповідний пакет послуг включає також забезпечення хворих кисневою підтримкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: