fbpx
Сьогодні
21:02 25 Жов 2021

Суд заборонив "реконструкцію" будівлі "Квіти України"

Фото: УП

Київський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким заборонено реконструкцію будівлі "Квіти України".

Про це повідомляє пресслужба Київського апеляційного суду.

"25 жовтня колегія суддів судової палати з розгляду цивільних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану представником заінтересованої особи ПрАТ "Квіти України" на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 14 липня 2021 року, якою задоволено заяву представника заявника про забезпечення позову до подання позовної заяви до суду у справі за позовом до Приватного акціонерного товариства "Квіти України", Товариства з обмеженою відповідальністю "Амбас" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Майстерня Г. Духовичного" про захист прав інтелектуальної власності", – ідеться у повідомленні.

Рішенням суду заборонено проводити будь-які роботи, які мають чи можуть мати своїм наслідком будь-які зміни фасаду чи інших елементів будівлі, які відрізнятимуться від авторського проєкту, а також замовляти та укладати договори на такі роботи з будь-якими підрядниками, до набрання рішенням у справі законної сили.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 14 липня цього року залишено без змін, апеляційну скаргу подану представником заінтересованої особи ПрАТ "Квіти України" – без задоволення.

Нагадаємо, що у липні забудовник здійснив спробу зруйнувати модерністську будівлю "Квіти України" у Києві.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: