fbpx
Сьогодні
10:56 25 Жов 2021

Помер виконавець ролі Гантера в серіалі "Друзі": йому було 59 років

Американський актор Джеймс Майкл Тайлер, найбільш відомий за роллю Гантера в телесеріалі "Друзі", помер у віці 59 років.

Про це повідомляє ВВС.

Тайлер помер тихо у своєму будинку в Лос-Анджелесі в неділю вранці, ідеться в заяві його менеджера.

У 2018 році у Тайлера діагностували рак простати на пізній стадії, який потім поширився на кістки.

"Бажаючи допомогти якомога більшій кількості людей, він сміливо поділився своєю історією і став закликати тих, у кого є простатит, здавати… аналіз крові вже в 40-річному віці", – сказав менеджер.

Хоча йому не дісталося стільки ж екранного часу, скільки шести головним героям "Друзів", Гантер був і залишається популярною фігурою серед шанувальників комедійного серіалу.

Його герой працював офіціантом і менеджером у кав'ярні Central Perk. Протягом усього серіалу він був закоханий у героїню Дженніфер Еністон – Рейчел, яка також працювала там офіціанткою в перших сезонах серіалу.

"Світ знав його як Гантера ("сьомого друга")… але близькі Майкла знали його як актора, музиканта, прихильника боротьби з раком і люблячого чоловіка", – зазначив менеджер.

У травні Тайлер коротко з'явився в спеціальному випуску "Друзів".

"Це були найбільш пам'ятні 10 років мого життя, чесно кажучи, – зазначав актор. – Я не міг уявити собі кращого досвіду. Усі ці люди були фантастичними, з ними було просто приємно працювати. Це було дуже, дуже особливе відчуття".

Тайлер знявся майже в 150 епізодах комедії, яка транслювалася на NBC з 1994 по 2004 рік. Навіть під час лікування він продовжував зніматися у фільмах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: