fbpx
Сьогодні
11:32 23 Жов 2021

У "червону" зону переходять Рівненська і Миколаївська області

English version here

Державна Комісія з ТЕБ та НС ухвалила рішення про переведення Рівненської і Миколаївської областей до "червоної" зони карантину з 26 жовтня.

Про це повідомляє Рубрика.

«Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 26 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей», – пише Немчінов у Telegram.

Таким чином, з вівторка у "червоній" зоні опиняться вісім областей, зараз у ній перебувають: Херсонська, Запорізька, Донецька, Дніпропетровська, Одеська та Сумська.

У "червоній" зоні забороняється робота закладів громадського харчування, кінотеатрів, театрів, ТРЦ, ринків і масові заходи. Дозволяється робота продуктових магазинів, АЗС, пошти, банків, аптек та ветклінік. Обмеження не поширюються на 100%-во вакцинованих. Робота транспорту регулюється місцевою владою.

З 21 жовтня діють нові обмеження для міжобласного транспорту (літаки, поїзди, автобуси): всі пасажири та водії мають бути вакциновані або показати довідку про перенесений ковід чи негативний тест. При переїзді з "жовтої" зони в "жовту" достатнього однієї дози вакцини, а для поїздки до «червоної» зони потрібні дві дози. Ці вимоги не поширюються на дітей.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: