fbpx
Сьогодні
21:33 23 Жов 2021

"Не будь тим хлопцем": поліція Шотландії запустила кампанію про те, які дії чоловіків можуть лякати жінок

Поліція Шотландії запустила кампанію «Не будь тим хлопцем» із метою розповісти, які нібито «невинні» дії чоловіків можуть здатися жінкам загрозливими та тривожними.

У відео актори звертаються до глядача й пояснюють, як певні дії, що можуть здатися незначними для чоловіків, є частиною проблеми харасменту в бік жінок. Вони згадують свист, неповажні звертання, непристойні компліменти, тиск, а також довгі погляди в громадському транспорті.

«Більшість хлопців не дивляться в дзеркало й не бачать проблеми. Але це дивиться нам в обличчя. Сексуальне насильство починається задовго до того, як ви думаєте, що це відбувається», – ідеться в описі.

«Нам потрібно бачити більше поліцейських та урядових кампаній, які кидають виклик ставленню й поведінці чоловіків і хлопчиків, щоб насильство проти жінок та дівчат більше не терпіли, щоб це не сприймалося як нормальна частина нашого повсякденного життя», – сказала Андреа Саймон, директорка коаліції «Покінчимо з насильством проти жінок»

Перша міністерка Шотландії Нікола Стерджон назвала кампанію «могутньою й важливою». Вона сказала: «Я би попросила всіх чоловіків подивитися цей ролик, а потім заохочувати своїх синів, батьків, братів і друзів зробити те ж саме».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: