fbpx
Сьогодні
16:12 22 Жов 2021

У Херсонській області планують побудувати вітропарк потужністю 73 МВт

English version here

На Херсонщині на території Дар'ївської територіальної громади планують побудувати вітропарк потужністю 73 МВт, компанія вже розпочала роботу над впровадженням проєкту.

Про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.

«На Херсонщині міжнародна компанія планує побудувати вітропарк потужністю 73 МВт… Майбутній вітропарк розташовуватиметься на території Дар'ївської територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

В ОДА обговорили перспективи використання вітрового потенціалу Херсонщини за участі представників міжнародної компанії з розвитку енергетичної інфраструктури CWP Global та регіонального Представництва ICC Ukraine, погоджено подальші кроки спільної взаємодії інвестора та місцевої влади, інформують в облдержадміністрації.

Як зазначила віцепрезидент CWP Global Мая Туркович, Херсонська область має значні перспективи для розвитку альтернативної енергетики, зокрема вітрової.

Саме тому компанія вже розпочала роботу над впровадженням проєкту з будівництва вітропарку.

Міжнародна компанія CWP Global розробила, профінансувала та реалізувала проєкти об'єктів у сфері відновлювальної енергетики загальною потужністю 1525 МВт на 3 млрд євро.

На даний час розробляє проєкти загальною потужністю 1400 МВт в Європі через CWP Europe і 2000 МВт у Австралії через CWP Renewables. Компанія діє у Сербії, Болгарії, Монако, Румунії та Австралії (Сідней).

Рубрика:
Екологія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: