fbpx
Сьогодні
12:10 22 Жов 2021

У Польщі перетворили старі причепи-рефрижератори у готелі

У Польщі створили мережу мобільних готелів Good Spot. Вона створена з відремонтованих причепів-рефрижераторів, кинутих по всій Польщі.

Про це повідомляє Рубрика, з посиланням на сайт Znamysie.

У той час як деякі з нас готові присвятити себе мобільному способу життя, іншим потрібен пробний період.

У відповідь на запит створили мобільні готелі. Від плавучих готелів до кемпінгів – мобільні готелі навіть надихають багатьох продовжувати свій мобільний спосіб життя.

Натхненні мобільним способом життя і рухом, що архітектурна та дизайнерська компанія Znamy sie розробила Good Spot.

Це перша в Польщі концепція мережі мобільних готелів, яка перетворює старі ізотермічні причепи-рефрижератори в мобільні кемпери з двома спальнями.

Після поїздки кайтсерфінгом у прибережне польське місто Хель, дизайнери Znamy sie задумали концептуалізувати мережу мобільних готелів, призначену для гостей, які можуть подорожувати.

Компанія Znamy sie спочатку відремонтувала кожен напівзруйнований ізотермічний причіп-рефрижератор. Усередині кожного трейлера дизайнери оснастили периметр усіма зручностями та функціональними елементами, властивими готелям.

Виготовлені на замовлення дерев'яні меблі обвивають периметр трейлерів Good Spot, в яких є багато місця для проживання. Вміщуючи до чотирьох дорослих, на обох кінцях трейлерів Good Spot є дві окремі спальні зони, великі вікна яких допомагають впускати природне світло, ще більше висвітлюючи стіни інтер'єру.

Завдяки Good Spot, Znamy sie залишається прихильним екологічного туризму, привносячи нове життя у викинуті напівпричепи і надаючи автономні засоби для вивчення всієї природної краси Польщі.

"Наш проект, створений у співпраці з Good spot, включає вторинну переробку, тобто підвищення цінності матеріалу і зміну мети причепа-рефрижератора на готельні номери. Відновивши причіп, ми даємо йому друге життя!", – відзначають в Znamy sie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: