fbpx
Сьогодні
17:16 19 Жов 2021

Вітренко заявив, що Нафтогаз розглядає можливість імпорту газу з Румунії

Фото: ukrainian.voanews.com

НАК "Нафтогаз України" має можливість імпортувати газ з різних європейських країн та прораховує варіант імпорту з Румунії.

Про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз України".

"В нас є можливість імпортувати газ з різних європейських країн – Польщі, Угорщини, Словаччини, зараз прораховується варіант імпорту з Румунії. У нас достатньо диверсифікований імпорт, тому ми впевнені, що зможемо забезпечити та платоспроможний попит української промисловості", – цитує пресслужба слова голови Нафтогазу Юрія Вітренка.

Голова Нафтогазу підкреслив, що національна компанія забезпечить достатній ресурс газу для населення, бюджетних, комунальних організацій та релігійних установ.

"Ми готові забезпечити паливом всіх, у кого можуть виникнути певні складнощі – коли, наприклад, ненадійні приватні постачальники підводять своїх клієнтів і не забезпечують їм достатні обсяги газу", – підкреслив Вітренко.

Він додав, що наразі компанія активно укладає угоди на постачання газу з бюджетними установами. Незабаром газ від НАК зможуть отримувати й комунальні установи.

Крім того, за словами Вітренка, Нафтогаз спроможний забезпечити газом промислових споживачів у разі наявності попиту за ринковою ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: