fbpx
Сьогодні
08:57 19 Жов 2021

Пара з Індії через паводок пливла на власне весілля у величезній каструлі

Пара з міста Аллеппі у штаті Керала вирішала не скасовувати власне весілля через зливи та паводок у регіоні. Вони орендували величезну каструлю, щоб дібратися затопленими вулицями до місця проведення церемонії.

Про це повідомляє The Guardian.

Акаш та Айшварія, які працюють медиками у лікарні, вирішили не переносити весілля, навіть попри сильні підтоплення та зсуви ґрунту, що забрали життя принаймні 27 людей.

Молодята позичили величезну каструлю у місцевому храмі та попливли на церемонію. Кажуть, що це єдиний варіант транспорту, доступний у найкоротші терміни.

На кадрах із соцмереж видно, як пара сидить в алюмінієвому посуді, а двоє чоловіків тягнуть каструлю по воді. Попереду підтопленою вулицею йде фотограф.

Наречений і наречена сухими допливли до частково затопленого храму у сусідньому селищі Талаваді. Під час церемонії вони обмінялися квітковими гірляндами — це індуїстська весільна традиція.

Акаш розповів, що пара не захотіла переносити весілля, оскільки вони не знали, чи зможуть взяти ще відпустку згодом. Однак подружжя не жалкує, що їхнє весілля було незвичним.

"Усе перетворилося на весілля, про яке ми навіть не уявляли", — поділилася враженням Айшварія.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: