fbpx
Сьогодні
20:11 19 Жов 2021

"Методи КДБ": Буймістер прокоментувала політичну ситуацію в Раді

Фракція "Слуга народу" неодноразово порушувала свою ж декларацію принципів партії.

Про це на телеканалі "Україна 24" заявила народна депутатка Людмила Буймістер.

"Ми підписували усі декларацію принципів партії "Слуга народу", коли приходили в парламент. Я жодного цього принципу не порушила. А от скільки разів фракція порушувала принципи, в т.ч. нашу, як-то кажуть, внутрішню домовленість про те, що ми ухвалюємо рішення всі на фракції за принципом: 70% фракції повинні проголосувати "за" – тоді всі виконують цей устав… Але дуже багато разів у нас і половини не набиралося голосів на фракції, але ці рішення все одно "протягувалися" в залі. Так само як, наприклад, процедура по цьому антиолігархічному закону тощо", – заявила вона.

На її думку, влада має чути опозицію, а остання – підказувати владі, а може десь і чути її – в тому, що влада, наприклад, робить краще, ніж опозиція робила, коли була при владі.

"Саме в цих обмінах думками створюється єдність у суспільстві й тоді можна доносити до людей якісь рішення, пропонувати складні рішення, пояснювати їх разом із колегами та переконувати, що саме так потрібно діяти. А коли відбувається навпаки, коли політики одне одного не чують і забивають кілочки непорозуміння, зокрема, які потім переносяться на суспільство, то це вже КДБшний сценарій – посварити усіх з усіма і послабити так нашу державу, тому що їм тут точно потрібен хаос", – сказала Буймістер.

Нагадаємо, народну депутатку Людмилу Буймістер, яка голосувала проти законопроєкту про олігархів, виключили з фракції "Слуга народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: