fbpx
Сьогодні
Партнери 12:40 18 Жов 2021

Журналістика корисна для громади: в Україні презентують дослідження про вплив журналістики рішень на локальні спільноти

Можна говорити в теорії, що медіа важливі і є четвертою владою. А можна на практичних результатах довести, як формується журналістський вплив.

Не лише інформувати, а пропонувати рішення. Масштабувати історії успіху, які надихають інших. Ділитися досвідом та допомагати шукати партнерів для спільної справи та мети. Саме цим займалися редакції-учасниці проєкту «Журналістика рішень для локальних медіа».

Герої публікацій нарешті отримували роботу чи розширювали клієнтську базу. Ініціативи, про які писали, посилювали можливості, знаходили партнерів та підтримку місцевої влади. Самі ж редакції зміцнювали команди, покращували взаємодію з аудиторією, підвищували показники охоплення та експериментували з новими для своєї аудиторії темами.

Про те, як можна вимірювати впливи медіа та пропонувати рішення, корисні для громади, розповідатимуть представниці редакцій:

  • Марина Терещенко, Свои.Сity (Київ, Бахмут);
  • Віталія Сахнік, «Перший» канал соціальних новин (Луцьк);
  • Софія Скиба, Перший Криворізький (Кривий Ріг).

Дослідження результатів проєкту презентуватимуть:

  • Зоя Красовська, дослідниця медіа, співпрацює з «Львівським медіафорумом» та «Детектор медіа»;
  • Михайло Драпак, аналітик, співпрацює з Радою зовнішньої політики «Українська призма», «Львівським медіафорумом» і Програмою Європейського центру з питань меншин в Україні.

Модераторка події: Зоя Красовська.

Дивіться онлайн-презентацію 20 жовтня о 16:00 на сторінці Lviv Media Forum у фейсбуці. Ви зможете ставити запитання спікерам у коментарях під час трансляції.

Дослідження проведене в рамках проєкту «Журналістика рішень для локальних медіа», який реалізовує «Львівський медіафорум» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в межах Tranzition Promotion Program.

Приєднуйтеся до Facebook-події Журналістика корисна для громади

Інформаційний партнер події — видання «Рубрика»

«Рубрика» також проведе кроспостинг онлайн-презентації на своїй Facebook-сторінці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: