fbpx
Сьогодні
11:39 18 Жов 2021

Лікар - про стан Саакашвілі: поки що він не потребує госпіталізації

Після 17 днів голодування Міхеїлу Саакашвілі важко пересуватися, однак поки що він не потребує госпіталізації.

Про це заявив особистий лікар експрезидента Ніколоз Кіпшидзе, передає портал "Новости – Грузия".

Після відвідин Саакашвілі у в'язниці Кіпшидзе рекомендував уже завтра провести консиліум з приводу стану здоров'я колишнього глави держави.

"Його моральний стан добрий. Але він відчуває слабкість, він блідий, йому важко пересуватися. Однак його стан поки що не потребує госпіталізації. Моя порада і рекомендація – скликати консиліум раніше, ніж у вівторок", – сказав Кипшидзе.

Разом з тим, як зазначається, лікарі котрим належить обговорити стан Саакашвілі, планують відвідати його у вівторок.

У 2018 році Саакашвілі визнали винним за двома справами. Його засудили до 3 років позбавлення волі за помилування колишніх співробітників МВС, засуджених у справі Сандро Гіргвліани, та ще до 6 років – у справі щодо побиття колишнього депутата Валерія Гелашвілі.

За даними прокуратури Грузії, після прибуття політика до країни 1 жовтня проти нього порушили ще одну кримінальну справу – про незаконний перетин грузинського кордону. Це вже п'ята кримінальна справа проти нього.

Зараз Саакашвілі перебуває в пенітенціарній установі №12 у Руставі, куди політик був поміщений після затримання 1 жовтня.

Він оголосив голодування і, швидше за все, відмовиться від видачі Україні.

Особистий лікар експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі Ніколоз Кипшидзе заявив про необхідність госпіталізації ув'язненого політика, який голодує вже 10 днів.

9 жовтня начальник Спеціальної пенітенціарної служби Грузії Ніка Цхварашвілі заявив, що Саакашвілі, який раніше оголосив голодування у грузинській в'язниці, почав вживати мед і натуральний сік.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: