fbpx
Сьогодні
21:49 16 Жов 2021

Комаровський заявив, що Зеленський двічі пропонував йому посади

Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський двічі відмовив президенту Володимиру Зеленському, який пропонував йому спочатку посаду міністра охорони здоров'я, а потім – депутатський мандат "Слуги народу".

Про це доктор розповів на телеканалі "Україна 24".

На запитання, чому Євген Комаровський не пішов у владу із Зеленським, він відповів:

"Мої стосунки з Володимиром Олександровичем абсолютно дружні… Коли Володимир Олександрович збирався в президенти, ми з ним зустрілися в Харкові. Я сказав, що завжди готовий підказати. Бути тим, хто радить, я, однозначно, можу… Володимир Олександрович мені телефонував, кликав у команду, кликав у міністри. Я сказав, що організація охорони здоров'я – це не моє, але я завжди можу бути поруч як людина, яка завжди може сказати, що стоїть за цією темою в медицині – медична наука, користь для людей або бізнес? Я відмовив йому".

Комаровський повідомив, що потім Зеленський запропонував йому піти в народні депутати.

"Я сказав – ні в яких депутатах немає сенсу, навіщо мені потрібні депутати? Я можу давати свої поради, тому ми зійшлися на посади позаштатного радника… Про те, що я буду міністром, говорили всі, крім мене. Я в міністри не збирався", – зазначив він.

Нагадаємо, що 18 жовтня на території Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Одеської областей буде встановлений червоний рівень епідеміологічної небезпеки.

В Україні до кінця року діє адаптивний карантин, країну поділили на зони. З 23 вересня всі регіони перейшли в жовту. Окремі області вводять посилені обмеження у зв'язку з погіршенням епідситуації.

Напередодні у «червону» зону вже потрапила Херсонщина. До того жодна область не була «червоною» від 8 травня.

У «червоній» зоні заклади освіти зможуть працювати, тільки якщо 100% працівників матимуть «зелений» COVID-сертифікат. Також зможуть працювати кінотеатри, музеї, інші культурні заклади, розважальні заклади, ТРЦ, заклади громадського харчування, ринки, спортзали та басейни, якщо весь персонал та відвідувачі будуть повністю вакциновані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: