fbpx
Сьогодні
16:28 16 Жов 2021

Disney перезапускає фільм "Один вдома", його трейлер набрав більше дизлайків, аніж лайків

Компанія Disney перезапускає серію фільмів «Один вдома» і вже оприлюднила трейлер першої стрічки.

Прем'єра фільму відбудеться 12 листопада на стримінговій платформі Disney+. Головну роль у ньому зіграє Арчі Єйтс, який знімався у фільмі «Кролик Джоджо».

Також до акторського складу ввійшли Еллі Кемпер («Офіс», «Мачо і ботан»), Роб Делані («Гнів людський», «Дедпул 2») і Тімоті С. Саймонс («Віцепрезидент», «Відчайдушні шахрайки»). Режисером фільму став Ден Мазер, який знімав обидві частини «Борату».

Сюжет фільму незмінний — зловмисники намагаються пограбувати будинок, де перебуває один маленький хлопчик, який підготував для них пастки. Цього разу будинок грабуватиме сімейна пара.

Новий трейлер за першу добу після релізу набрав більше дизлайків, аніж лайків.

Станом на 15:00 у відео понад 25 тисяч дизлайків і 9 тисяч вподобайок. У коментарях люди не розуміють, навіщо перезнімати «класику», і заявляють про свою вірність оригіналу.

«Єдине різдвяне диво, про яке ми можемо мріяти, — це щоб це не вийшло у прокат», — пишуть користувачі, а інші просять «не руйнувати Різдво».

Актор «оригіналу» фільму 41-річний Маколей Калкін повідомив у Twitter, що він до цього фільму стосунку не має, і побажав його авторам та всім причетним успіху.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: