fbpx
Сьогодні
16:40 15 Жов 2021

Сервіс Bolt з’явився в Тернополі

Компанія Bolt продовжує активно розвиватися на українському ринку замовлення поїздок і запускає свій сервіс  у Тернополі.

Дедалі більшої популярності в світі набувають сервіси райд-хейлінґу, тож користування громадським міським транспортом поступово відходить у минуле. Про це свідчать результати досліджень, які провели вчені Каліфорнійського університету. Слідуючи світовому тренду, компанія Bolt прагне зробити сервіс замовлення поїздок доступним для якомога більшої кількості українців.

Для того щоб скористатися послугою, необхідно завантажити додаток Bolt і зареєструватися. Далі потрібно вибрати категорію авто (Bolt, Comfort), вказати поточну геолокацію і додати пункт призначення. Середній час подачі автомобіля становить 5 хвилин.

Категорія Bolt призначена для повсякденних переміщень, Comfort ― для ділових поїздок на авто підвищеної комфортності. 

Наразі в Тернополі діють знижки до 50% для нових користувачів: мінімальна вартість першої поїздки становить 18 грн. Також пропонується акція «Приведи друга ― отримай безкоштовну поїздку». Оплатити послугу можна банківською карткою, готівкою або за допомогою Apple та Google Pay.

«Щодня сервісом Bolt користується велика кількість українців. Але наша компанія дбає не тільки про своїх користувачів, але й про довкілля. Завдяки ініціативі «Green Plan» усі поїздки Bolt в Європі є вуглецево нейтральними. І я радію, що відтепер гості й жителі Тернополя зможуть оцінити переваги доступного і швидкого пересування містом», ― коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик. 

Тернопіль став 23 українським містом, де з'явився сервіс Bolt. Цього літа він також був запущений в Ужгороді та Рівному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: