fbpx
Сьогодні
23:29 15 Жов 2021

РНБО звернулась до Кабміну із проханням розглянути роботу керівництва Міндовкілля: причина

Міндовкілля не в достатньому обсязі виконує укази президента, члени РНБО доручили прем'єру розглянути питання роботи керівництва ись міністерства на найближчому засіданні уряду.

Про це на брифінгу за підсумками засідання Ради нацбезпеки і оборони заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Наступне питання – це питання інформування про стан виконання рішень РНБО Міністерством захисту довкілля і природних ресурсів. Була доповідь міністра (Романа Абрамовського – ред). На превеликий жаль, міністерство на сьогоднішній день не в достатньому обсязі виконує укази президента.

І відповідно до 77 указу президента від лютого цього року, відповідним проокольним дорученням було звернення членів РНБО до прем'єр-міністра розглянути питання роботи керівництва міністерства, про яке йдеться мова, на найближчому засіданні уряду", – сказав Данілов.

Указом №77 від 26 лютого президент Зеленський, зокрема, доручив Кабміну забезпечувати виконання органами виконавчої влади рішень РНБО, а також – вжити заходів щодо притягнення в установленому порядку до відповідальності осіб, винних у невиконанні рішень РНБО.

Також цим указом прем'єр-міністрові доручили взяти під особистий контроль діяльність керівників органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відповідні органи рішеннями РНБО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: