fbpx
Сьогодні
12:48 15 Жов 2021

"ПриватБанк" вводить обмеження на грошові перекази з картки на картку

Фото Reuters

Державний "ПриватБанк" вводить нові обмеження на грошові перекази з картки на картку. Відтепер відправляти або отримувати можна не більш як 100 переказів на місяць по Україні.

Про це повідомляє пресслужба банку, передає Рубрика.

Там переконують, що для 99,7% клієнтів, які користуються послугою переказів, нічого не зміниться. Мовляв, саме такий відсоток людей відправляють чи отримують не більш як 100 переказів на місяць.

Натомість загалом щомісяця перекази з картки на картку у "Приват24" роблять понад 7 мільйонів клієнтів.

У банку пояснили, що пішли на такий крок у межах законодавства з протидії відмиванню коштів та вимог фінансового моніторингу.

Зміни торкнуться власників карток Visa і Mastercard, які роблять перекази через усі можливі канали.

За правилами внутрішньої політики банку, ліміти встановлюються на календарний місяць (тобто, з 1 до 30 чи 31 числа) як для переказів по Україні, так і за кордон.

Тож тепер з однієї картки можна зробити 100 переказів по Україні та 25 міжнародних. Натомість отримати можна теж 100 переказів по країні й 30 міжнародних.

Якщо ви збираєте гроші на благодійність чи волонтерство, слід зателефонувати на 3700 або написати у чат "Допомога Онлайн".

Представник банку попросить вас надіслати посилання з соціальних мереж чи документи, що підтверджують проведення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня для вашої картки встановлять безлімітний режим.

Національний банк встановив, що користуватися особистою карткою для ведення підприємницької діяльності не можна.

Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, "ПриватБанк" радить відкрити рахунок фізичної особи — підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю, відповідно до чинного законодавства.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: