fbpx
Сьогодні
15:50 14 Жов 2021

ВООЗ поновить розслідування природи походження коронавірусу з новою командою вчених

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) затвердила склад нової команди вчених, що поновить розслідування природи походження covid-19.

Про це повідомляє ВООЗ, передає Рубрика.

Зазначається, що в науково-консультативну групу щодо походження нових патогенів (Scientific Advisory Group for the Origins of Novel Pathogens (SAGO) з-поміж понад 700 заявників відібрали 26 науковців з усього світу.

Серед них американська дослідниця, що вивчала вірус Еболи доктор Інгер Деймон, очільник інституту вірусології клініки Шаріте в Німеччині професор Крістіан Дростен, професор тропічної мікробіології в університеті Оксфорд Стюарт Блексел та інші науковці.

Група вчених шукатиме нові докази походження вірусу в Китаї та інших країнах, що спричинив пандемію та забрав життя майже 5 мільйонів людей у всьому світі.

Експерти ВООЗ уже проводили схоже дослідження і навіть відвідували китайське місто Ухань, звідки пішла пандемія коронавірусу.

Поновлення розслідування пов'язане з тим, що отриманих від учених Китаю даних недостатньо, щоб відповісти на питання про походження коронавірусу.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: