fbpx
Сьогодні
14:42 11 Жов 2021

Під будинком Порошенка поменшало мітингарів та поліцейських: фото

Поліція забезпечує правопорядок під час акції під будинком Петра Порошенка у Козині Київської області, і станом на 12:00 суттєвих порушень порядку не зафіксовано.

Про це інформує поліція Київщини у Фейсбуці, передає Рубрика.

"У Козині триває мирна акція однієї із громадських організацій. Поліція забезпечує правопорядок. Станом на 12:00 суттєвих порушень правопорядку не зафіксовано", – поінформували правоохоронці.

Зазначається, що наразі у Козині мирну акцію проводить лише одна з ГО, і кількість учасників заходу становить близько 30 осіб.

"Наразі публічний порядок в Козині забезпечують майже 50 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції діалогу, управління превентивної діяльності та спецпризначенців. На місці події перебуває керівництво ГУНП в Київській області та керівництво Обухівського РУП", – уточнили у пресслужбі.

У поліції Київщини закликали учасників мирної акції на Обухівщині не порушувати правопорядок.

Як повідомлялося, 9 жовтня опівночі під будинком Петра Порошенка у Козині розпочалася акція двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події.

У "Євросолідарності" заявляли про сутички і спроби "тітушок" прорватися до будинку Порошенка.

За інформацією поліції, у ніч з 9 на 10 жовтня між учасниками акції "неодноразово виникала штовханина".

10 жовтня акція продовжувалася. Поліція повідомила, що один з учасників акції вчинив дії, які порушують громадський порядок. На нього складено адміністративний протокол за ст. 173. КУпАП (Дрібне хуліганство).

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: