Медведєв написав статтю, де звинуватив Зеленського у зраді “своєї ідентичності”

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв вважає безглуздими контакти з нинішнім українським керівництвом, він присвятив цьому статтю, в якій звинуватив Володимира Зеленського у відмові від "своєї ідентичності".

Про це йдеться у статті Медведєва, що опублікована в газеті "Коммерсант" ("Ъ").

Медведєв заявив, що "Україна перебуває у пошуку своєї ідентичності і особливого шляху, складає свою окрему історію", а її перші особи не мають "жодної стійкої самоідентифікації, нещасні люди".

На його думку, Володимир Зеленський із приходом до влади зрадив себе, свою мову і свою ідентичність, щоб утриматися на посаді президента, через що переживає "щоденний когнітивний дисонанс".

"Нинішній президент цієї змученої країни – людина, що має певні етнічні корені, все життя говорила російською мовою. Більш того, працювала в Росії й отримувала значні кошти з російських джерел. Проте в певний момент, ставши керівником держави, зі страху отримати черговий "майдан", спрямований проти його особистої влади, він повністю змінив політичну і моральну орієнтацію.

А по суті – відмовився від своєї ідентичності. Почав ревно служити найбільш оскаженілим націоналістичним силам України (які, треба зізнатися, там завжди були, але становили від сили 5-7% активного населення). Можна тільки уявити, наскільки огидно йому було зробити подібне моральне "сальто-мортале". Це нагадує божевільну ситуацію, коли представники єврейської інтелігенції у нацистській Німеччині з ідейних причин попросилися б на службу в СС", – зазначив Медведєв.

Російський політик упевнений, що український президент змушений "маневрувати між різними силами", – "нациками", кримськими татарами, українцями і росіянами, – "щоб йому не зламали шию".

На думку Медведєва, Зеленський хотів вбудуватися в "пантеон героїв" націоналістів і змушений був визнати Бандеру і Шухевича. При цьому російський чиновник наводить документ про єврейські погроми у Львові в 1941 році.

"Йому (Зеленському – ред.) явно противно потурати цим настроям, вся історія його життя, життя його родини повстає проти подібної гидоти. Нормальна, порядна людина просто не змогла б це робити. Але, на жаль, треба. Інакше размажуть мізки по стінах. Він дуже боїться і не любить цих людей, але змушений проповідувати їхні ідеологеми, захищати огидні йому погляди. Вивернута навиворіт людина. Як у такій ситуації з ним можна вести переговори і домовлятися? Ніяк", – додав Медведєв.

Свіжі дописи

  • Новини

Латвія передала Україні обладнання для відновлення енергетики: трансформатор із Ризької ГЕС та інше

Акціонерне товариство Latvenergo з метою відновлення енергосистеми України передало пакет обладнання для відновлення енергетичної інфраструктури.… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У ISW зазначили, що відхід військ ЗСУ з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Головнокомандувач ЗСУ показав авіаудари по місцях зосередження особового складу росіян

Військові Збройних сил України завдали ударів по місцях зосередження російських загарбників. Про враження цілей у… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ знищили ще понад 1300 окупантів та 37 артсистем

Минулої доби, 28 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Війська рф понад 300 разів били по Запорізькій області: є порений та руйнування 

Загарбники впродовж доби 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Генштаб: Сили оборони відбили 55 атак противника на Авдіївському напрямку

Українські військові утримали позиції та відбили штурми російських військ на Херсонському напрямку. Також ЗСУ відбили… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.