fbpx
Сьогодні
08:50 11 Жов 2021

Донька Зеленського не хоче, щоб він йшов на другий термін. Яке буде рішення президента?

Президент Володимир Зеленський заявив, що його старша донька Олександра не хоче, щоб її батько йшов на другий термін президентства. Вибори мають відбутися у 2024 році.

Про це глава держави сказав у програмі «Світське життя» на 1+1.

«Донька порушує цю тему, вона не хоче, щоб я йшов на другий термін. Як би я не любив свою доньку, але це залежить тільки від рівня того, що ми встигнемо зробити», — зазначив він.

Зеленський каже, що від його президентства найбільше постраждали старша донька, дружина та батьки.

Також президент розповів, що його донька вступатиме у вищий навчальний заклад в Україні, про що він вже з нею домовився.

«Їй дуже непросто, тому що якби вона навчалася за кордоном, вона могла б навчатися без охорони. Тому їй комфортніше десь [за кордоном]. Але точно [буде] в Україні», — каже Зеленський.

Глава держави додав, що його донька, ймовірно, вступить на факультет міжнародних відносин, адже хоче займатися міжнародною економікою. Водночас додає, що Олександра ще може передумати.

Раніше президент неодноразово казав, що планує бути на посаді президента лише протягом одного терміну. Це було його ключовою фразою ще в передвиборчій кампанії.

Однак у травні 2020-го Зеленський заявив, що йому не вистачить 5 років, аби зробити все, що запланував. Тому, мовляв, подумає про своє ймовірне балотування на другий термін.

«От є медична реформа, яка виникла, будівництво мостів, список поповнюється. Справді, недостатньо буде одного терміну», — сказав тоді глава держави.

У березні 2021-го голова фракції та політради партії «Слуга Народу» Давид Арахамія заявив, що монобільшість проситиме Зеленського балотуватися на другий термін.

Як повідомлялося, Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг.

Раніше Разумков назвав Банкову "проклятим місцем".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: