fbpx
Сьогодні
10:23 11 Жов 2021

Петиція про заборону в Україні концертів російських артистів набрала 25 тисяч голосів: тепер її розгляне Зеленський

Петиція про заборону в Україні концертів російських артистів набрала 25 тисяч голосів.

Про це стало відомо з сайту Офісу президента, передає Рубрика.

Тепер її має розглянути президент Володимир Зеленський.

Як повідомляла Рубрика, петицію зареєстрував український шоумен Ігор Кондратюк.

Шоумен назвав "диким і безчесним" те, що концерти росіян в Україні досі не заборонені. На думку Кондратюка, виступи російських виконавців в Україні до завершення війни з РФ – це "нонсенс і колаборація з агресором".

"Ця війна забрала життя 14 тисяч громадян України, а мільйонам принесла поневіряння, змусивши жити в російській окупації, або вимушеним стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на 8-му році війни в Україні НЕ заборонено гастролі російських артистів. Людей, які вдають, що вони "внє палітікі", виступаючи при цьому в Росії перед вбивцями українців, а, приїжджаючи сюди – перед їхніми жертвами. Переважна більшість російських артистів або відкрито підтримують агресію Кремля і імперську істерику під назвою "кримнаш", або відвідують окупований Крим, порушуючи українські закони, або тихо мовчать, тобто по суті – теж підтримуючи війну з Україною. Дозволяти їм виступати в Україні до повернення Криму та контролю за східними кордонами – це нонсенс і колаборація з агресором", – написав Кондратюк.

Шоумен також нагадав слова Зеленського до його обрання президентом про війну як "бізнес на крові", застосувавши це формулювання щодо співпраці з російськими артистами.

"Як любив казати нинішній Президент України В. Зеленський – "бізнес на крові". Я вимагаю припинити цей бізнес. В світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї "русского міра"!" – підсумував Кондратюк.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: