fbpx
Сьогодні
18:48 10 Жов 2021

"Це велика історія кохання": Саакашвілі розповів про стосунки з Ясько

Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який перебуває в ув'язненні, розповів про свої стосунки з нардепкою від "Слуги народу" Єлизаветою Ясько.

Про це він написав у Facebook.

"Для тих, хто цікавиться особистим життям. Зараз я веду набагато масштабнішу боротьбу, ніж моє особисте життя. Втім, оскільки звучать питання про це, я хочу заявити, що всі мої попередні стосунки завершені. І вже багато місяців тому я і Ліза Ясько (нардепка від "Слуги народу". – Ред.) поєднали наші долі. Ми давно живемо разом як сім'я із повноправних партнерів. Це велика історія кохання, і я почуваюсь благословенним", – написав Саакашвілі.

Саакашвілі ясько

Він також попросив людей поважати їхнє з Єлизаветою Ясько приватне життя, а також приватність Сандри Рулофс (дружина Саакашвілі, колишня перша леді Грузії. – Ред.).

"Я ставлюся до неї (Сандри Рулофс. – Ред.) з глибокою прихильністю, повагою і вдячний їй за неймовірне спільне життя", – зазначив Саакашвілі.

"Зараз я зосереджений на моїй боротьбі та продовжую голодування. Я ставлюся до цього вкрай серйозно і налаштований дійти до кінця", – підсумував експрезидент Грузії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: