fbpx
Сьогодні
17:55 10 Жов 2021

У Нью-Йорку на сміттєві баки наклеїли стикери щодо зменшення харчових відходів: фото, відео

Фото: musebycl.i

Ірландська харчова компанія Dole запустила кампанію, в межах якої розмістила постери з інформацією про голод та проблему харчових відходів на сміттєві баки, контейнери та сміттєвози.

Про це пише musebycl.io.

Наліпки розроблені як етикетки харчових продуктів. Кожна з них має хештег #ЗміниФакти (#ChangeTheFacts) та покликання на сайт "Факти про недоїдання".

Завдяки пожертвуванню продуктів та фінансуванню Dole та організація з порятунку їжі City Harvest нададуть понад 280 000 фунтів харчів тим жителям Нью-Йорка, які зіткнулися з нестачею продовольства.

сміттєві баки стикери

Фото: musebycl.i

"Ми вважаємо, що доступ до повноцінного харчування має бути схожим на сонячне світло, — доступне для всіх. Ключовою складовою відсутності доступу є їжа, яку ми витрачаємо, у порівнянні з приголомшливою кількістю людей, які стикаються з нестачею продовольства", — говорить Рупен Десай, креативний директор компанії Dole Sunshine Co.

Також Dole випустила "Посібник із нульових відходів" з порадами та рецептами, які люди можуть використовувати для зменшення харчових відходів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: