fbpx
Сьогодні
17:28 10 Жов 2021

Разумков заявив, що багато "слуг" вибачилися перед ним за його відставку

Колишній голова Верховної Ради, народний депутат Дмитро Разумков заявив, що керівництво «Слуги народу» і офіс президента тиснули на депутатів СН, щоб ті голосували за його відставку.

Про це він заявив в ефірі програми «Свобода слова».

Він розповів, що близько півсотні депутатів підходили до нього, щоб вибачитися.

«Сьогодні до мене підійшли близько 50 моїх колег, які вчора проголосували зеленою, і сказали: вибач, але ми так зробили, тому що нас викликали, нас переконували, назвемо це так, що ви повинні проголосувати» – розповів ексспікер.

Також Разумков додав, що така ситуація демонструє: без підтримки інших політичних сил СН не змогла б відправити його у відставку.

«215 голосів. Якби не було інших політичних сил, то теза колег про те, що вони змінюють внутрішнім рішенням партії – вона не відповідає дійсності. Він просто не відповідає дійсності. Завдяки двом великим групам і партії «Батьківщина» ми отримали ось такий результат», – резюмував він.

Як повідомляла Рубрика, нардепи відправили спікера Верховної Ради Разумкова у відставку, "за" виступили 284 нардепи.

Разумков зазначив, що за відкликання його з посади спікера парламенту, крім фракції "Слуги народу", проголосували "Батьківщина", "Довіра", "За майбутнє" і частина "Голосу". Таким чином, "ми побачили нову коаліцію".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: