fbpx
Сьогодні
16:33 09 Жов 2021

"Висадити дерево – допомогти дитині": за два тижні акції зібрали майже 20 тис. грн

Фото: unsplash

У рамках програми Президента "Зелена країна", яка передбачає висадження 1 мільярду дерев за 3 роки і збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів за 10 років, Міндовкілля разом із Держлісагентством проводять благодійну акцію.

Про це пише Рубрика з посиланням на пресреліз організаторів акції.

У рамках акції на користь підопічних фонду "Таблеточки", яка стартувала 16 вересня, вже висаджено майже 400 дерев та зібрано майже 20 000 гривень.

Акція об'єднує дві корисні справи: висадження лісу і допомогу онкохворим дітям. 

Кожна людина може зробити благодійний внесок — 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники саджають ліс безкоштовно, всі кошти одразу йдуть на користь підопічних фонду «Таблеточки», який вже 10 років допомагає онкохворим дітям та їхнім родинам. 

«Дати шанс дітям на здорове майбутнє та безпечне чисте довкілля –  це мета нашої акції. Ми об'єднали зусилля із фондом «Таблеточки», щоб кожен українець, який хоче долучитися до висадки дерев, міг ще й допомогти дітям у боротьбі онкологією. Озеленюючи країну, ми дбаємо про наше спільне майбутнє – протидіємо зміні клімату та її наслідкам, запобігаємо деградації ґрунтів, обмілінню рік, опустелюванню, зберігаємо біорізноманіття, «кондиціонуємо» населені пункти. Справа важлива та варта зусиль і уваги, тож долучайтеся», – розповідає Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський.

Як долучитися?

Долучитися до акції та допомогти дітям можна на сайті, зробивши благодійний внесок.

Ось приклади того, на що може перетворитися допомога благодійників.

🌳 50 гривень — це 1 висаджене дерево, а також 1 безпечна крапельниця для дитини. Це вартість спеціального шприца з аспіраційною голкою, який запобігає занесенню інфекцій під час тривалих крапельниць

🌳 100 гривень — це 2 висаджені дерева, а також 3 дні боротьби з раком для дитини. Це вартість флакону протипухлинного препарату, що стримує ріст ракових клітин.

🌳 250 гривень — це 5 висаджених дерев, а також 2 дні без нудоти для дитини. Це вартість 3 ампул протиблювотного препарату.

У рамках програми «Зелена країна» лісівники висаджують дерева безкоштовно. Усі зібрані кошти йдуть на користь підопічних фонду «Таблеточки».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: