fbpx
Сьогодні
16:05 09 Жов 2021

Справа Медведчука: СБУ перевірить причетність Порошенка і Гонтаревої

Голова Служби безпеки (СБУ) Іван Баканов повідомив, що правоохоронці перевірять причетність п'ятого президента Петра Порошенка та ексглави Нацбанку Валерії Гонтаревої до справи, через яку куму Путіна Віктору Медведчуку оголошено нову підозру – про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.

Про це заявив Баканов на спільному із генпрокуроркою Іриною Венедіктовою брифінгу щодо нової підозри нардепу Віктору Медведчуку, пише УП.

"В частині питання щодо Петра Олексійовича та пані Гонтаревої – складне питання. Дійсно, станом на сьогодні ми не розголошуємо в інтересах слідства інших фігурантів. Разом із тим, з огляду на те, що ми побачили, іншого варіанту, ніж відпрацьовувати версію причетності пана Порошенка та пані Гонтаревої до цього процесу, просто неможливо.

Якщо відповідні докази будуть зібрані, ми вийдемо до вас ще на один брифінг та повідомимо про це суспільству", – заявив він.

Проте Баканов наголосив, що наразі підстав вручати ще комусь підозри у правоохоронців немає.

При цьому Порошенко називає звинувачення про свої зв'язки з народним депутатом фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктором Медведчуком безпідставними.

Нагадаємо, учора Віктору Медведчуку було оголошено нову підозру – про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: