fbpx
Сьогодні
17:09 08 Жов 2021

У поліції повідомили про перші результати розтину тіла Полякова

Медична історія померлого народного депутата Антона Полякова під час розслідування кримінального провадження буде перевірена на предмет наявності у нього хронічних хвороб, які могли б бути небезпечними для життя.

Про це на брифінгу повідомив глава поліції Києва Іван Вигівський, передає Укрінформ.

"Ми це зараз, серед іншого, перевіряємо – скарги на хвороби, (проходження курсів – ред.) лікування тощо. Це встановлюється", – сказав Вигівський.

Він додав, що поліція також перевіряє, чи було відомо Полякову про ймовірну наявність у нього хронічної і небезпечної для життя хвороби.

Глава поліції Києва також прокоментував інформацію ЗМІ про те, що на шиї Полякова виявлено ушкодження. "Коли зробили розтин тіла, то, за інформацією експерта, є такі (ушкодження – ред.) на шиї, але це може бути пов'язано з тим, що (ці ушкодження могли з'явитися – ред.), коли його діставали з машини", – заявив Вигівський.

За його словами, на тілі Полякова були просто почервоніння, серйозних тілесних ушкоджень не виявлено. "Взагалі на ньому тілесних ушкоджень не було на момент виявлення", – уточнив начальник поліції Києва.

Раніше у ЗМІ з'явилась інформація, начебто правоохоронці затримали у даній справі чоловіка, який вважається кримінальним авторитетом та є в санкційному списку РНБО.

Як повідомляла Рубрика, сьогодні вранці, 8 жовтня, у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова. Йому було 33 роки.

Після розтину з'ясувалося, що Поляков помер від гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Нагадаємо, він потрапив до Верховної Ради від партії "Слуга Народу".

Але пробув там недовго. 15 листопада 2019 року його та Анну Скороход виключили з фракції "Слуга Народу". Офіційна причина — неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції.

Пізніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив у партійних чатах в соцмережі, що Поляков останнім часом жив разом із Скороход, але вона від нього пішла. Нардеп важко переживав розрив, для нього це було трагедією.

За словами Арахамії, Поляков 7 жовтня висловив бажання повернутися і відновити співпрацю із фракцією "Слуга народу". Він більше не хотів бути в опозиції до монобільшості.

Як повідомлялося, керівник комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова у фракційному чаті "Слуги народу" прокоментувала смерть члена депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова, зокрема, фразою "одним ворогом менше".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: