fbpx
Сьогодні
08:07 08 Жов 2021

Поліція встановлює обставини смерті нардепа Полякова

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає Рубрика.

Сьогодні, 8 жовтня, по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

Доповнено

Речниця "СН" Юлія Палійчук зазначила у Телеграм, що "фракція політичної партії «Слуга Народу» співчуває родині та близьким Антона Полякова. Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть об'єктивне розслідування обставин смерті народного депутата".

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: