fbpx
Сьогодні
16:14 08 Жов 2021

У Києві прокуратура проводить чергові обшуки: тепер в управлінні освіти

У Києві проходить обшуки в управлінні освіти Святошинської районної держадміністрації та у підрядників ​​у справі про встановлення у школах неякісних пожежних сигналізацій.

Про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграм, передає Рубрика.

"Святошинська окружна прокуратура міста Києва спільно зі слідчими СВ Святошинського УП ГУНП у м. Києві, за оперативного супроводження ГУ СБУ у м. Києві та Київській області проводить обшуки у службових приміщеннях Управління освіти Святошинської РДА та в офісних приміщеннях підрядних підприємств", – ідеться в повідомленні.

Обшуки проходять у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

За даними слідства, приватні товариства упродовж 2018-2020 років на замовлення управління освіти Святошинської райдержадміністрації здійснювали роботи зі встановлення протипожежних систем голосового оповіщення, раннього виявлення, пожежогасіння та димовидалення у школах Святошинського району Києва.

Вартість робіт становила 6,9 млн грн.

Як виявилося, підрядні організації виконали роботи не в повному обсязі та із завищенням вартості. Крім того, виконання субпідрядних робіт були оформлені на підприємства з ознаками фіктивності.

На підставі ухвали суду з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень обшуки проводяться в офісних приміщеннях згаданих установ та підприємств, а також за адресами проживання фігурантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: