fbpx
Сьогодні
13:37 08 Жов 2021

Лист для усунення Третьякової від пленарних засідань підписали всі фракції, - Арахамія

Фото: sluga-narodu.com

Усі фракції парламенту підписали листа до комітету Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту з вимогою відсторонити нардепа Галину Третьякову (фракція "Слуга народу") від участі в пленарних засіданнях.

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми сьогодні підписали від усіх фракцій листа на регламентний комітет, щоб вони це розглянули й усунули її на п'ять днів пленарних засідань", – сказав Арахамія на спільному брифінгу зі співголовою групи "За майбутнє" Тарасом Батенком у п'ятницю в кулуарах парламенту.

У свою чергу Батенко також уточнив, що голови всіх фракцій і груп українського парламенту, крім "Слуги народу", зібрали підписи і звернулися із закликом до голови ВР і керівника регламентного комітету відкликати Третьякову з посади голови комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

"Ми шоковані такою поведінкою нашої колеги пані Третьякової. Я вважаю, вона не достойна взагалі бути народним депутатом України", – наголосив він.

Як повідомлялося, керівник комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова у фракційному чаті "Слуги народу" прокоментувала смерть члена депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова, зокрема, фразою "одним ворогом менше".

Вранці в п'ятницю відділ комунікації поліції Києва, повідомив, що 8 жовтня до поліції Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "Природна смерть".

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова запевнила, що Офіс генпрокурора швидко й об'єктивно встановить причину смерті в ніч на п'ятницю, 8 жовтня, народного депутата України ("За майбутнє") Антона Полякова.

Пізніше з'явилась інформація, що запаху алкоголю від знайденого мертвим нардепа Полякова не було.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: