fbpx
Сьогодні
11:44 07 Жов 2021

Нардепи відправили Разумкова у відставку

English version here

Нардепи відправили спікера Верховної Ради Разумкова у відставку.

Про це повідомляє Рубрика.

Відповідне рішення підтримали 284  нардепи.

Зазначимо, що з фракції "Слуга народу" рішення підтримали 215 нардепів, 7 виступили проти, 4 – утрималися, відсутні були 11 нардепів. З фракції "ОПЗЖ" 23 нардепи виступили проти, 12 не голосували, ще 9 були відсутні. З фракції "Батьківщина" рішення підтримали 20 нардепів, 1 виступив проти, 4 були відсутні.

Фракція "За майбутнє" дала 19 голосів "за", 3 нардепи були відсутні. Фракція "Довіра" дала 18 голосів "за", 1 нардеп утримався, ще 1 – не голосував.  З фракції "Голос" за виступили 6 нардепів, 8 були проти, не голосували 3, відсутні 3.

Серед позафракційних "за" виступили 6 нардепів, проти – 8, один утримався, один не голосував, 4 були відсутні. Вся фракція "ЄС" виступила проти.

Опозиційні партії подякували Разумкову за роботу, за те, що намагався дослухатися до усіх фракцій і не дав "повалити парламентаризм".

Представники "ОПЗЖ" та "Євросолідарності" висловили впевненість у тому, що побачать Разумкова як самостійного політика у наступному скликанні парламенту, на відміну від представників "Слуги народу".

А нардепка Вікторія Сюмар заявила, що деякі спікери, яких знімали з посади, потім ставали президентами.

Політики додали, що вдячності від "Слуги народу" Разумков не дочекається. Сесійна зала парламенту помітно поріділа, коли у залі почали ставити питання колишньому голові парламенту.

Представники "Голосу" відзначили, що "слуги" мали б подякувати Разумкову за роботу, а не соромливо ховати очі. Сергій Рахманін заявив, що уже завтра будь-хто при владі може і сам опинитися за бортом і стати "їжею".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: