fbpx
Сьогодні
22:56 07 Жов 2021

Київ став лідером у рейтингу Forbes за легкістю ведення бізнесу

Київ став лідером у рейтингу Forbes за легкістю ведення бізнесу. Згідно з рейтингом, столиця стала найкращим містом України для ведення бізнесу і найпривабливішим місцем для інвесторів.

Відповідну інформацію оприлюднили на сайті Forbes.

Як повідомляє видання, мета дослідження — допомогти інвесторам у виборі оптимальної географії для розвитку своїх проектів.

"Запорука успіху Києва — найвища в країні ділова активність і купівельна спроможність населення. Не завадило навіть зниження міграційної привабливості: передмістя забудовуються набагато інтенсивніше, ніж столиця ", — йдеться в публікації.

За показниками "Ділова активність" і "Купівельна спроможність" Київ набрав максимальну кількість балів — 100 з 100. За показником "Транспортне сполучення" — 84 бали. Це найвищий результат серед усіх українських міст. Сфера «Освіта» в Києві оцінена в 78 балів. Всього Київ набрав 702 бали за 10 показниками.

Друге місце в рейтингу зайняла Вінниця з 677 балами, третє — Львів з 667 балами. Івано-Франківськ, який очолював список минулого року, опустився на четверте місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: