fbpx
Сьогодні
16:40 06 Жов 2021

"Я за природою врівноважена людина": Мецгер вибачився за напад на журналістів

Відсторонений глава "Укрексімбанку" Євген Мецгер вибачився перед журналістами програми "Схеми" за напад під час інтерв'ю. Його дії нібито є "миттєвим емоційним спалахом".

Про це Мецгер написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Я завжди вважав і вважаю свободу слова і вільну пресу фундаментом демократії та справжньої незалежності держави. Тому події, що сталися у моєму робочому кабінеті 4 жовтня 2021 року та були згодом опубліковані виданням "Схеми", з мого боку є неприпустимими та стали шоком не тільки для громадськості та журналістської спільноти, але й для мене", – запевняє він.

"Я за природою врівноважена людина і ніколи не думав, що миттєвий емоційний спалах може перерости в лавину імпульсивних та непоправних дій і рішень. Стрес і навантаження цьому не виправдання. Тому я щиро прошу вибачення у працівників видання "Схеми" Кирила Овсяного та Олександра Мазура", – зазначив Мецгер.

Він також вибачився перед усіма журналістами і працівниками "Укрексімбанку".

"Це завдало величезної шкоди іміджу банку, моральному духу його чудового колективу і престижу професії банкіра, як такої. Я щиро прошу вибачення у всіх колег. Повторюся, я не мав права на той спалах, він викликає у мене найбільшу огиду і сором", – зазначив Мацгер.

мецгер фб

Зазначимо, правоохоронці перекваліфікували справу про напад на журналістів "Схеми" в Укрексімбанку на іншу частину статті. Її санкція передбачає до 5 років ув'язнення.

Так, санкція за новою порушеною частиною статті передбачає штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 5 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: