fbpx
Сьогодні
10:20 06 Жов 2021

"Слуги" назвали порядок денний на сайті Ради "нелегітимним" і запропонували інший варіант

Фото УНІАН

Фракція "Слуга Народу" вважає, що нинішній порядок денний Верховної Ради, розміщений на офіційному сайті парламенту є нелегітимним, оскільки спікер ВР так і не зібрав Погоджувальну раду для його ухвалення.

Про це повідомляє речниця "СН" Юлія Палійчук, передає Рубрика.

"Наша фракція вважає, що заява голови ВР про необхідність трьох днів для технічної підготовки засідання Погоджувальної ради, є просто затягуванням часу. За нелегітимним порядком денним ми не будемо проводити засідання, тому наша фракція запропонувала інший варіант, який не вимагає попереднього затвердження. Він складається із питань, які не потребують внесення в порядок денний. Це постанови, пов'язані з перейменуванням населених пунктів, проведенням виборів, зміни меж населених пунктів, різноманітні ратифікації тощо. Ці питання також є важливі, оскільки громади на місцях чекають на ці рішення парламенту вже досить довго.

Також сьогодні буде розглянуто питання про те, хто завтра вестиме засідання, під час якого буде розглядатися питання про відкликання Дмитра Разумкова з посади голови ВР. Ми пропонуємо, щоб це був депутат нашої фракції Данило Гетманцев. Очікуємо, що сьогодні опозиція намагатиметься блокувати нашу роботу й не полишить спроб відкликати головуючого на засіданні Ради. Усі ці питання ми будемо розглядати виключно в межах регламенту ВР", – зазначила вона.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: