fbpx
Сьогодні
20:35 06 Жов 2021

Разумков відповів на закиди в "узурпації" влади

Чинний спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на закиди в "узурпації" влади.

Про це пише "Україна 24".

За словами Разумкова, історії про те, що він нібито узурпував владу на посаді спікера Верховної Ради з'явилися тільки сьогодні. Раніше про таке якщо й згадували, то лише окремі депутати від опозиції.

"Правда, якщо подивитися міжнародну пресу – там такі закиди відсутні. Я будував свою роботу на тому принципі, який оголосив під час можливого свого обрання на цю посаду 29 серпня. Тоді я сказав, що дійсно хочу бути головою всього парламенту. Голова Верховної Ради – не голова монобільшінства. Саме тому я і пішов з посади (голови фракції – ред). Вважаю, що цим потрібно займатися, на це потрібен час і багато сил. Але цих претензій про узурпацію влади з боку колег раніше не було, а якщо такі слова і були, то тільки з боку опозиції. До цього я говорив, що у мене немає підлеглих, народні депутати всі рівні. Але час розставить все на свої місця і тоді ми побачимо, що таке узурпація", – сказав Разумков.

Як повідомляла Рубрика, 5 жовтня, народні депутати відсторонили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань на два дні.

Рада голосуватиме за відставку Разумкова 7 жовтня.

Нагадаємо, у "Слузі народу" назвали основного кандидата на заміну Разумкову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: