fbpx
Сьогодні
12:52 05 Жов 2021

Кличко має намір вести свою партію УДАР на наступні парламентські вибори

"Використовуйте парасольку за призначенням" - пожартував Кличко у соцмережах, натякаючи на відео Ірини Верещук

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що наразі не планує балотуватися в президенти України, але має намір вести свою партію УДАР на наступні парламентські вибори.

Про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

"По-перше, щодо президентських виборів – це все розмови. По-друге, я ніде не озвучував таких намірів. А ЗМІ, ставлячи такі питання, автоматично вселяють нервозність тим людям, які стежать і аналізують, хто б міг потенційно брати участь у наступних президентських виборах", – зазначив Кличко.

Водночас він підкреслив, що його партія УДАР планує брати участь у наступних чергових парламентських виборах, які мають відбутися у 2023 році.

"Я впевнений, що наша політична сила – партія УДАР – братиме участь у наступних парламентських виборах", – сказав Кличко.

"Ми зараз займаємося розвитком наших осередків, регіональних організацій по Україні. І, впевнений, що присутність наших депутатів у Верховній Раді – це інструмент для впливу на політичні процеси, на зміни в Україні", – наголосив Кличко.

Разом з тим на уточнююче запитання про свою можливу участь у президентських виборах в разі, якщо вони пройдуть перед парламентськими, тобто восени 2024-го, Кличко відповів: "Є гарна приказка: хочеш розсмішити Бога – розкажи йому про свої плани. Поживемо – побачимо. Щось комусь обіцяти, розповідати про свої плани немає сенсу… якщо потрібно буде – я не виключаю. Але, знову ж таки, на сьогодні таких планів у мене поки немає. І я їх ніколи не озвучував".

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у червні висловив думку, що мер Києва Кличко почав вести президентську кампанію, при цьому глава держави не вважає когось з українських політиків своїми конкурентами.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: