fbpx
Сьогодні
17:28 04 Жов 2021

На Всесвітній виставці в Дубаї відбулося святкування Національного дня України

English version here

Фото: ukrinform

4 жовтня відбулася урочиста церемонія святкування Національного дня України в рамках Всесвітньої виставки Expo 2020 Dubai за участі представників офіційної та ділової делегації України та ОАЕ.

Про це повідомляє Ukraine Invest.

У виставці представлені павільйони 192 країн світу. Як зазначили організатори, кожна країна має свій власний Національний день на Всесвітній виставці, і Україна проводить святкування одна з перших.

Під час відкриття із вітальними словами до гостей святкування звернулися Глава делегації ОАЕ, Міністр толерантності ОАЕ Нахайян бен Мубарак Аль Нахайян та Глава делегації України, заступниця Міністра економіки України Ірина Новікова.

Національний день є важливою подією протягом Всесвітньої виставки, коли кожна з країн-учасниць має можливість продемонструвати свої здобутки та потенціал для розвитку та співпраці.

Україна Expo 2020. Україна Expo 2020.

Павільйон України Ukraine Expo 2020 загальною площею 2600 кв. м оформлено з використанням української стилістики та орнаменту. На кожному з його чотирьох поверхів розміщено стенди українських інноваційних компаній, які презентують свій унікальний продукт. Усі експозиції об'єднані навколо ідеї можливості сталого розвитку "нового інноваційного та мобільного суспільства", що існує в гармонії з природою.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: