fbpx
Сьогодні
15:55 04 Жов 2021

Я не вважаю, що треба час на це витрачати, - Корнієнко про зустріч з Разумковим

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що фракція не погодилася на зустріч із головою ВР Дмитром Разумковим, тому що вони уже все, що хотіли, висловили.

Про це Корнієнко сказав у Верховній Раді 4 жовтня, передає УП.

"Ми щойно поговорили на погоджувальний. Десь був підвищений тон, десь були сутички. Я другим поставив підпис свій після Арахамії у підписному листі і все, що можна, ми один одному уже сказали і публічно, і не публічно і витрачати сьогодні ввечері кілька годин часу, щоб знов по колу обговорювати, що ми діємо в межах закону, коли треба санкції вводити на "5 колону". Я не вважаю, що треба час на це витрачати", – зазначив він.

За словами Корнієнка, наразі за відставку Разумкова зібрали загалом 190 підписів, але на підписному листі 175.

Корнієнко також додав, що у "Слузі народу" будуть перебудовуватися, якщо його дадуть посаду у керівництві Верховної Ради.

Голосувати за відставку Разумкова, за словами Корнієнка, можуть навіть 5 жовтня, якщо до вечора перевірять підписи нардепів. Глава партії СН вважає, що до кінця тижня це питання парламент вирішить.

Довідка

Голова ВР Дмитро Разумков офіційно запросив народних депутатів фракції "Слуга народу" на зустріч у понеділок, щоб обговорити його роботу на посаді голови парламенту. Проте, за його словами, "Слуга народу" від зустрічі відмовилася.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: