fbpx
Сьогодні
14:21 03 Жов 2021

Зеленський: Готовий до зустрічі з Путіним

English version here

Президент України Володимир Зеленський хотів би зустрітися з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним як у форматі віч-на-віч, так і в межах саміту лідерів "Нормандської четвірки".

Про це глава держави сказав під час прес-конференції у Трускавці, передає його пресслужба.

Зеленський переконаний, що такі переговори будуть предметними та результативними для мирного врегулювання на Донбасі й деокупації Криму.

"Я хотів би зустрітися з Президентом Російської Федерації. Мені зрозуміло, що у форматі тет-а-тет зустріч буде доволі предметною. Мені зрозуміло, що російська сторона, оточення Президента Росії, не хоче, щоб він проводив цю зустріч саме у форматі тет-а-тет, тому що ця зустріч зможе принести неочікувані результати", – зазначив Володимир Зеленський.

Президент України наголосив, що він готовий зустрітися з Володимиром Путіним, зокрема, і в Нормандському форматі.

"Я вважаю, що будь-яка зустріч на такому рівні допоможе Україні у розв'язанні трагедії на Донбасі та в питаннях Криму", – сказав глава держави.

Водночас Володимир Зеленський зазначив, що під час зустрічі з Президентом РФ віч-на-віч не варто зосереджуватися на конкретному порядку денному.

"Я в будь-якому разі вважаю, що там буде результат. Повинен бути. Тому що Росії й російському народу він також потрібен", – наголосив Глава держави.

Президент України додав, що наразі російська сторона гальмує проведення таких зустрічей.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: