fbpx
Сьогодні
09:08 03 Жов 2021

Зеленський заявив, що Україна перша в Європі за якістю доріг та цифровізацією

Фото: ОП

За останні два роки Україна досягла значних успіхів у багатьох сферах.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час підсумку презентацій плану реформ на 2021-2023 роки, які депутати напрацювали під час Великої фракції "Слуги Народу" у Трускавці, передає пресслужба партії.

"Сьогодні ми на першому місці. Це велика відповідальність. Першим бути складно, але це й величезний потенціал. Це можливість змінювати всю державу", – заявив президент.

Він відзначив знані успіхи у багатьох сферах, зокрема в інфраструктурі, медицині, обороні, цифровізації.

"Чи була в нас інфраструктура? Ні. Ми – перші в Європі за кількістю якісних кілометрів доріг. У нас з'явилася цифровізація. Ми номер один в Європі. Цього просто не було. А зараз в нас режим пейперлес, немає паперів. Це партія "Слуга Народу", це ми", – зазначив Володимир Зеленський.

Також президент запевнив, що незважаючи на багато випробувань у сфері медицини, країна зараз готова до будь-яких викликів.
Серед успіхів останніх років голова держави назвав і сферу безпеки та оборони.

"Важливо, що в нас з'явилось РНБО. Цей орган запрацював потужно. Різні фінансові групи, олігархи, державні зрадники бояться, щодня кожен відчуває тиск. І люди оцінили це, суспільство повірило. Якщо ти зрадник, ми будемо знати, де твоє місце", – заявив Володимир Зеленський.

Підсумовуючи роботу Великої фракції, глава держави сказав, що у програмі президента та партії більше не існує пунктів, які неможливо виконати.

"Я хотів би бути Президентом на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки", – сказав Володимир Зеленський.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: