fbpx
Сьогодні
21:35 03 Жов 2021

Здорові діти й зелена країна: Міндовкілля запустило акцію з висадки дерев і допомоги хворим дітям

Стартувала державна програма щодо масштабного заліснення України, в рамках якої планується висадити мільярд дерев впродовж наступних трьох років.

Міндовкілля та Держлісагентство вирішили об'єднати дві корисні справи: висадку дерев і допомогу онкохворим дітям.

В рамках програми триває благодійна акція. Кожен охочий може зробити благодійний внесок — 50 гривень за одне висаджене дерево. Усі зібрані кошти йдуть на користь підопічних фонду «Таблеточки», який вже 10 років допомагає онкохворим дітям та їхнім родинам.

Як долучитися?

Долучитися до акції та допомогти дітям можна на сайті, зробивши благодійний внесок.

Ось приклади того, на що може перетворитися допомога благодійників.

🌳 50 гривень — це 1 висаджене дерево, а також 1 безпечна крапельниця для дитини. Це вартість спеціального шприца з аспіраційною голкою, який запобігає занесенню інфекцій під час тривалих крапельниць

🌳 100 гривень — це 2 висаджені дерева, а також 3 дні боротьби з раком для дитини. Це вартість флакону протипухлинного препарату, що стримує ріст ракових клітин.

🌳 250 гривень — це 5 висаджених дерев, а також 2 дні без нудоти для дитини. Це вартість 3 ампул протиблювотного препарату.

У рамках програми «Зелена країна» лісівники висаджують дерева безкоштовно. Усі зібрані кошти йдуть на користь підопічних фонду «Таблеточки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: