fbpx
Сьогодні
18:14 03 Жов 2021

У Порошенка заявили, що на Разумкова чекає публічна "страта"

Спікера Верховної ради хочуть усунути через те, що він заважає президенту Володимиру Зеленському.

Про це заявив на телеканалі "Україна 24" нардеп з фракції "Європейська солідарність" Олег Синютка.

"Треба віддати належне Разумкову, він старався бути спікером не тільки монобільшості, а всього парламенту, великих огріхів порушення регламенту за ним не водилося. Напевне це якраз і було одним з приводів того, що Зеленський старається сьогодні усунути Разумкова. Бо, на мою думку, причини набагато глибші. Перша причина – це послідовна узурпація влади. Друга річ, яка сьогодні кидається в очі, що Зеленському потрібен слухняний парламент. А Разумков цьому буде заважати", — сказав він.

Депутат зробив прогноз щодо наступника Разумкова.

"Не знаю, кого вибере монобільшість. Швидше за все, це буде Стефанчук, тому що він себе зарекомендував, з одного боку, великими порушеннями закону під час прийняття фейкового закону про олігархів, а з іншого боку, він продемонстрував себе на 300% лояльним до Банкової. Мені видається, що ця публічна "страта" Разумкова відбувається тому, що, напевно, уже монобільшість мало скріплювати просто ресурсами, треба скріплювати ще й страхом. І цей страх, напевно, буде через публічне лінчування Разумкова як спікера", — сказав він.

Нагадаємо, у п'ятницю Давид Арахамія заявив, що привіз на засідання "Слуги народу" привіз список для збору підписів про відставку Разумкова.

У відповідь на чутки про звільнення, Дмитро Разумков запросив нардепів від "Слуги народу" на зустріч у понеділок.

Наразі відомо, що у "Слузі народу" вже зібрали достатню кількість підписів, аби парламент розглянув відставку Разумкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: