fbpx
Сьогодні
16:10 02 Жов 2021

Зеленський про з'їзд фракції "Слуги народу": Потрібно частіше виходити з-під купола

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у дискусіях робочих груп із напрацювання плану реформ на найближчі два роки під час "Великої фракції" "Слуги народу".

Про це повідомила пресслужба партії.

"Я щойно побачив дуже енергійну, дуже професійну роботу", – зазначив Володимир Зеленський після спілкування з депутатами.

Учасники Великої фракції розділилися на 8 груп та взялися напрацьовувати порядок денний реформ до 2023 року у різних сферах відповідно до Плану трансформації країни. У кожній групі працюють: керівник напряму, експерт, представник Верховної Ради, Кабінету міністрів та Офісу Президента.

"Бачимо, що депутати тут зовсім інші, вони "живіші", ніж під куполом. Це говорить про те, що потрібно частіше виходити з-під купола і дивитися, як живуть люди", – сказав президент.

Також у коментарі "Україна 24" Зеленський зазначив, що план трансформації України має перед собою амбітні цілі.

"На основі "трійок" (глава профільного комітету ВР, профільний міністр і профільний заступник голови Офісу президента – ред.) сьогодні паралельно вибудуваний формат трансформації держави по різних напрямках. Тепер люди, які будували ці "трійки", бачать окремий план, і на основі цього плану вони додають своє бачення: що там не враховано, що враховано, де є слабкі місця, а де є реальні фундаментальні напрацювання. Цей план ми показували нашим європейським колегам і американським. Ми показували нашим західним партнерам, саме оборонному блоку, де ми залучаємо, згідно цього плану, трансформацію інвестицій в український флот, в ПВО та енергетичну програму щодо енергетичної незалежності України. Там у нас амбітні прекрасні цілі", – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що у Трускавці триває "Велика фракція" "Слуги народу".

Рубрика:
Політика
Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: