fbpx
Сьогодні
21:26 02 Жов 2021

В Україні розроблятимуть перші механізми відслідковування вуглецевого сліду

English version here

Фото: Арніĸа

ПРООН та Арніка розроблятимуть перші механізми оцінки нефінансових ризиків та відслідковування вуглецевого сліду.

Про це повідомляє UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

Так, Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні, в рамках проєкту «Підтримка зеленого відновлення в Україні» підписала меморандум про взаєморозуміння з Агропромисловою групою «Арніка» щодо розробки рішення та відповідного програмного забезпечення для покращення корпоративного управління кліматичними ризиками та доступу до «зеленого» фінансування в майбутньому.

Спільно партнери планують розробити перший цифровий додаток для оцінки нефінансових ризиків та відслідковування впливу діяльності сільськогосподарських підприємств на навколишнє середовище, що сприятиме доступу до можливостей міжнародного «зеленого» фінансування.

Коментуючи підписання меморандуму, Постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева зазначила, що агенція застосовує багатосторонній підхід до вирішення проблеми змін клімату.

«Ми співпрацюємо з державними та приватними організаціями, шукаючи шляхи створення ефективних стимулів та допомагаючи розробляти інструменти для полегшення переходу до більш екологічно-орієнтованої економіки та відповідних практик ведення діяльності», – сказала пані Ґерчева.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: