fbpx
Сьогодні
14:53 01 Жов 2021

На з'їзді "слуг" у Трускаці буде мінімум 5 міністрів, - ЗМІ

Серед міністрів на з'їзді фракції "Слуга народу" зокрема будуть міністр аграрної політики Роман Лещенко і міністр інфраструктури Олексій Кубраков.

Про це УНН повідомило поінформоване джерело.

"Будуть багато міністрів. В особистих повідомленнях мені підтвердили свою присутність 5 міністрів, серед яких Роман Лещенко, Денис Монастирський і Олексій Кубраков", – повідомило джерело.

Окрім міністрів, у програмі з'їзду "Слуг народу" також запланована зустріч з головою Служби безпеки України Іваном Бакановим.

Водночас, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура в коментарі повідомив, що сьогоднішній день буде присвячений нараді, стосовно організації роботи фракції. Нарада стартує о 15:00 в готелі Rixos.

"О 15:00 починається нарада. Зараз прибувають депутати і міністри у Трускавець. І сьогодні у нас буде багато організаційних питань. Будемо обговорювати стратегію роботи на сьогоднішній, завтрашній день. І завтра буде велика нарада, зустріч з Президентом. Тобто, як буде і велика зустріч, так буде швидше за все зустріч в форматі комітетів і депутатських груп", – розповів Качура.

З'їзд фракції "Слуга народу" проходить з 1 по 3 жовтня в Трускавці за участю Президента України Володимира Зеленського.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: